Najnovšie recenzie zo sekcie Parné hrnce
- Rýchla príprava jedla podľa presne definovaného času (používame zväčša na ovocie,zeleninu a buchty na pare)
- Veľmi labilné nádoby nad sebou, horšie odnímateľný dierkovaný spodok prvej nádoby (nie je to za čo chytiť) pri umývaní alebo vylievaní kondenzátu
- Oneskorený štart 4 hodiny je veľmi krátky čas ak chcem večer jedlo pripraviť a ráno ho mať čerstvé. Tento čas sa nedá predĺžiť
- Po skončení naparovania ak nevypnem stroj tak po určitom čase ( cca do hodiny) začne zase naparovať alebo udržovať horúce, čo spôsobí rozvarenie napríklad brokolice (stane sa z jedla blato)
- Časy prípravy v receptoch treba určite skrátiť, inak sa jedlo rozvarí
Výrobca niektoré veci nedomyslel (viď. negatíva)
- vari sa to samo :) iba zjest
- Lahke ovladanie
- Dost velky
- Plast nadob je velmi nekvalitny, pri kazdom cisteni mam pocit ze ho zlomim. Plus vypadavaju spodky z poschodi.drzia tam velmi labilne.
- Nadrzka na vodu sa strasne spini.Pisu, ze voda je specialne oddelena aby sa nezanala od jedla, ale praveze po kazdom pouziti je uplne hneda a plna nejakych kuskov akoby vodneho kamena a to uz hned po prvom pouziti. Taktiez sa velmi zanasa ohrevne teleso. Po prvom pouziti uz malo na sebe hnedy povlak ktory uz nejde dole.
- Zle vidno kolko vody tam je
- dizajn
- vysoka cena
- neprakticky pre pripravu hrasku alebo kukurice
- stroj prasknuty po reklamacii a vymene novy vytekal ( nakup v electronic star)tretiu reklamaciu nam neuznali
zakupeny v electronicstar.
v prvom pripade dodali hrniec s prasknutou nadobou. Nasledne nam ho vymenili za novy hrniec ktory enormne vyteka.nasu reklamaciu vyhodnotili ako neopodstatnenu- "zavada sa vraj nepotvrdila" vraj musime mat hrniec vo vodorovnej polohe..co sme samozrejme skusali a stale vytieklo viac ako polovica vody.urcite nedoporucujem
- Ozaj rychla priprava jedla,jednoducha obsluha a cistenie ...
Snura do elektriky by mala byt na opacnej strane...
Russell Hobbs 19270
Pridané: 16. apríla 2018
(naposledy upravené 16. apríla 2018)
Zakúpený v Andrea Shop
- kvalita materiálu
- skladnosť
- krátky kábel
- zdravé jedlá
- mam ho doma čas ukáže
ekonomická situacia ktorá sa časom stratí
- Obsluha
- Spracovanie
- Material
- Nemam
Kupoval som na zaklade recenzii. Nasiel najlepsiu cenu. Varil ryzu v miske. Miska je pre dvoch. Mozete vsak pouzit inu plastovu. Plastove prevedenie je dobre na udrzbu aj pre manipulaciu. Ryza chuti vyborne, hlavne ked ocenite prirodzenu chut potraviny. Kabel je dostatocne dlhy, mozno dolievanie vody do urceneho lievika v priebehu dvoch vareni chce cvik. Zvukova signalizacia je dobra. Ryska pre vodu je podsvietena oranzovou ledkou, takze dobre vidite. Casovac je dobre ovladatelny.
Spĺňa požiadavky, vynikajúca manipulácia
Produkt nemôžem ohodnotiť, lebo mi nebol doručený.
Nepochopím ako Váš obchod môže vôbec existovať a živiť Vás. Majte sa pekne a príjemný Nový rok.
Rýchly ohrev vody a casovac
- Splna to co je napisane v propoziciach produktu
- zdravá strava
- vynikajuci parny hrniec, vyborny pomer cena/kvalita
- Veľká výhoda je, že všetky nádoby sú v tej istej úrovni, tým pádom sú všetky potraviny naparované rovnako.
- praskajúce nádoby a šialená cena za nové
Tento parný hrniec som vybrala na základe recenzií. Je super, že všetky potraviny sa naparujú rovnomerne, čo je oproti poschodovým parákom obrovské plus. Tiež je výborné, že si môžete v jednotlivých nádobách vybrať dĺžku parenia, aj keď som to asi nikdy nepotrebovala. Napriek týmto výhodám ale hrniec nakoniec neodporúčam. Nádoby nám začali pomerne po krátkej dobe praskať a nové náhradné nádoby sú tak drahé, že si kúpim radšej nový parák inej značky.
Naraz sa dá pripraviť celý obed. Má zvlášť misky aj na prípravu omáčok.
S tovarom som spokojná.
- jednoducha obsluha
- lacny
- kvalita - nadoby z plastu.
Nadoby z plastu :-/
Zobrazujem 161 - 180 zo 490 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »