Najnovšie recenzie zo sekcie Parné hrnce
- Wau, jedlo na pare má naozaj inú - lepšiu chuť. Časovač, pomerne veľké nádoby na varenie.
- Chýba automatická kontrolka hladiny vody. Musíte počas doby varenia kontrolovať množstvo vody, stroj to za Vás neurobí.
Rozhodla cena. Na začiatok úplne stačí. Mohol mať o jednu funkciu viac a bol by dokonalejší. Po prvom varení malo jedlo (trochu) "pachuť" stroja, uvidíme, aké to bude neskôr. Časovač sa mi páči.
- Krátka šnúra.
Zatiaľ nemám zlé skúsenosti.
- je to super hrniec za prijatelny peniaz
- variabilny a upari naozaj vsetko a dobre a chutne
- ja som spokojna
- kucharska knizocka mala a len po anglicky
hrniec je perfektny
lahka a zrozumitelna obsluha
rychle a zdrave varenie
- chcem varit zdravo
- nemusim stat pri sporaku
- vyuzitie aj len jednej misky
- trosku hlucny, ale kedze varim cez den, je to v pohode
zatial mam hrniec menej ako tyzden, ale zatial pracuje vyborne
- varil som iba raz a bol som veľmi spokojný, jedlo bolo chutné a určite v tom budem pokračovať
- zatiaľ neviem, možno by som uvítal miesto plastu sklo, nakoľko je riziko poškodenia plastových misiek hrnca, nevyzerajú moc pevné ale pri opatrnosti sa to dá prežiť :)
celkovo si myslím, že bude prínosom pre moju kuchyňu
Perfektny
- dobrý výrobok
- trochu krehký, treba dávať pozor
na varenie knedlí, parených buchiet perfektný. na ostatné potraviny ho nepoužívam.
- zdravé varenie,značka a prevedenie výrobku
- žiadne
vynikajúci vyrobok v kategorii
- spokojný som
- nepostrehol som nič zvláštne
chcem schudnút a asi to aj funguje
- rýchlosť, jednoduchosť
- zatiaľ nič
spokojnosť s výrobkami philips
zatiaľ som veľmi spokojná, má misku na ryžu, miesto na vajíčka, priehradku na bylinky, indikáciu chýbajúcej vody, možnosť dolievania v priebehu parenia
- uskladnenie
- misky majú redukciu, ktorá sa vkladá medzi misky na seba, mohlo to byť v celku
- nemá upozornenie o vypnutí
som spokojná, cena aj kvalita, na bežné používnie úplne postačí
- vyborná manipulácia,rýchla príprava.
odporúčam.
- chutné zdravé jedlá pripravené za krátky čas
- 3 v 1 - komplet obed, večera za 20 minút
- chýba miska na ryžu
- nemožnosť dolievania vody počas parenia
- nemá vypínač
ryža sa doporučuje variť v sklenených nádobkách, no i po 20 minútach mi ostala v strede chrumkavá.
cakala som aj viac,,,ale umerne asi cene...budem si davat pozor najma na privod, snury
Bol to darček na vianoce do rodiny. Ešte som nezaregistroval odozvu užívateľa.
výborný, zdravé chutné jedlo
velmi rychla a zdrava priprava jedla.
pripravujem v nom jedlo najme pre male dieta, a je to velmi jednoduche a rychle. za cca 20-30 minut mam pripravene komplet obedove menu.
umyvanie je jednoduche, pristroj je skladny.
nemam co vytknut, podla mna to boli dobre investovane peniaze.
- Praktický, dobre sa s ním varí, ľahko sa umýva, rýchlo s ním máme spravený kompletný obed bez tuku, chuť pokrmov je lahodná, ryža je výborná, recepty sú na fb (skupina-varenie v parnom hrnci) Páči sa mi, že si viem dávať do sitka bylinky,ktoré rozvonia a ochutia jedlo. Praktická je nádoba na ryžu, je dosť veľká a keď ryžu zalejete horúcou vodou, za 30 minút máte výbornú ryžu..
- Rozhodla som sa pre tento hrniec, preto že má dobré referencie a páčil sa mi.
- Som s ním spokojná, naplnil moje očakávania.
- Veľmi, ale naozaj veľmi krátky kábel!
- Uvítala by som univerzálny vypínač, aby som ho nemusela stále vyťahovať zo zástrčky.
- Uvidíme, ešte po dlhšom užívaní..
Vrele odporúčam každému.
Máme ho doma len týždeň, ale teraz varíme len v ňom. Dcéra, keď prišla na víkend a navarila v ňom celý kompletný obed, vyhlásila, že aj ona si ho ide kúpiť.
Dobrá kúpa v Šeko-šope v Komárne. Je to môj prvý parný hrniec, pred tým so parila nad parákom. No, to sa nedá porovnať. (Mercedes - Trabant)
- super
odporúčam
Zobrazujem 281 - 300 zo 489 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »